Tining av frosne rør

 

  • Tining av frosne vannrør i Trondheim og omegn
  • Inspeksjon av utsatte vann- og avløpsrør i huset før sprengkulda setter inn
  • Forebyggende tiltak

 

Ønsker du bistand fra en av våre dyktige rørleggere?

Ring oss nå (døgnbemannet kundeservice) på 40 47 40 40 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Varme i alle rom

Hvert år rykker vi ut til flere hundre husstander for å hjelpe til med tining av frosne rør i Trondheim og Sør-Trøndelag.

Det er gjerne i forbindelse med at man har vært bortreist at frosne vannrør oppdages. Vi opplever ofte når vi kommer hjem til kunden, at det har vært trekk i rommet der det er rør. Derfor skal man sørge for å ha tette vinduer, dører og ventilasjonsluker.

Dersom du sørger for at det er varme i alle rom med rør, minimerer du også mulighetene for at vi trenger å komme for å utføre tining av frosne vannrør / avløpsrør.

Tining

Hvordan vi utfører tining av frosne vannrør, avhenger av hva dine rør er laget av. Tining av frosne vannrør i kobber kan utføres med tinetrafo, mens tining av frosne vannrør laget av plast, gjør vi ved hjelp av en trykkjele med damp/varmt vann.

Lite er så frustrerende som å oppleve at det ikke er vann i krana, så dersom du har frosne vannrør som behøver tining, er det bare å kontakte oss umiddelbart. Vi finner ut nøyaktig hvor vannet har fryst og sørger for en effektiv tining av dine frosne vannrør slik at du som bor i Trondheim og omegn igjen kan lage mat, vaske hendene og ta deg en dusj.

Kontakt oss

I tillegg til tining av frosne vannrør, utfører vi også reparasjon av rør, graving, skifting av utvendig stoppkran og avløpsrør i Trondheim og omegn. Vi har lang erfaring med tining av vannrør, så vi kan ta på oss oppdrag i alle slags hus og bygninger.

Kontakt oss i dag dersom du trenger bistand med tining av frosne vannrør eller annet innen rørfaget.

Vi tiner opp dine fryste vannrør både på dagtid eller via vår rørvakt på kveldstid.

Telefon: 40 47 40 40

Kontaktskjema:

Click or drag a file to this area to upload.