Aldri før har berøringsfrie kraner vært viktigere!

Trondheim VVS bytter ut din gamle servantkran med denne stilrene berøringsfrie krana fra Oras.

 

Er du også svært opptatt av hygiene i disse tider? Meget bra!

Aldri før har nødvendigheten av god håndvask vært viktigere, og det er nemlig kombinasjonen av såpe og vann som er det beste rådet for god håndhygiene i kampen mot coronaviruset.

Med en ny berøringsfri kran fra Oras, slipper du at hendelen på krana blir en bakteriebombe.

PS! Vil tilbyr også andre kraner samt skreddersydde løsninger for private husholdninger og bedrifter. Ta kontakt for en hyggelig rørleggerprat.


Utskifting av din gamle servantkran til en ny berøringsfri kran fra Oras:

3990,- inkludert moms – ferdig installert.

PS! 70 dager betalingsutsettelse uten ekstra kostnad.

Les mer om krana som er inkludert i tilbudet nederst i saken.


 

Spørsmål eller ønsker å bestille?

Ønsker du å bestille eller rådføre deg? Ring oss på 40 47 40 40 (kundeservice hverdager mellom 07.00 og 15.00), send e-post eller benytt vårt kontaktskjema nedenfor (anbefales):

Click or drag a file to this area to upload.

Tilbudet gjelder i Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik, Stjørdal og Trondheim.

Berøringsfri servantkran med temperaturratt. Batteridrevet med 6 V batteri med tilkobling via bluetooth. Høyden på kranen er 125 mm, noe som muliggjør installasjon i små rom. Kranen er utstyrt med smussfilter og tilbakeslagsventiler. Ved å bruke den avanserte autofokussensoren trenger man ikke gjøre noen innstillinger ved montering. Den impulsstyrte magnetventilen gjør at batteriet har lang levetid. Vannbegrenser (5 l/min) gir ekstra lavt vannforbruk.

Coronasituasjonen: Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for utføring av oppdrag. I tillegg har vi skjerpet våre interne rutiner. Selv om vi kun har friske rørleggere på jobb, har vi full forståelse for at enkelte ønsker å treffe færrest mulig folk i disse dager. Dersom du ikke ønsker å se/møte rørlegger i det hele tatt, legger vi selvfølgelig opp til dette gjennom nøkkeloverlevering og briefing over telefon.

Ring oss på 40 47 40 40 (kundeservice hverdager mellom 07.00 og 15.00), send e-post eller benytt vårt kontaktskjema nedenfor (anbefales):

Click or drag a file to this area to upload.