NYHET: Nå tilbyr vi også denne smarte varmtvannstanken!

Trondheim VVS AS

Trondheim VVS bistår deg med montering av både 200- og 300-literstanker fra CTC – og disse tankene sparer deg for mange strømkroner.

CTC CONNECTED – varmtvannsberederen som bidrar til å redusere strømregningen!

Den nye smartberederen fra CTC som kvalifiserer til støtte fra Enova. Berederen lar deg utnytte tidspunktene i døgnet når strømprisen er lavest, og sikrer deg alltid varmt vann i dusjen. CTC Connected kommer i to størrelser – 200 og 300 liter.

CTC Connected er en smart varmtvannsbereder med skyløsning som enkelt kan styres fra smarttelefonen, eller via et brukervennlig display på berederen. Mens en vanlig bereder vil sette i gang med å produsere varmtvann rett etter du har tatt deg en dusj, vil du med CTC Connected kunne styre slik at oppvarmingen av vannet skjer på et tidspunkt i døgnet der strømprisen er lavest. Den er kompatibel med Futurehome smarthussystem, slik at du kan bestemme hvordan du vil at berederen skal samhandle med andre elektriske apparater i boligen. Smartberederen kvalifiserer til opptil 5000 kr i støtte fra Enova.

  • Oppsett for styring av bereder mot Nordpools spotpriser i appen myUplink
  • Med appen har du styring av berederen fra smarttelefonen
  • Utnytter tidspunktene i døgnet når strømprisen er lavest
  • Kompatibel med Futurehome smarthussystem

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ring oss gjerne på 40 47 40 40 (kundeservice 07.00 – 15.00 hverdager) eller benytt vårt kontaktskjema rett nedenfor:

Gå til toppen