Hvorfor bør du skifte varmtvannstank?

Trondheim VVS AS

Trondheim VVS er blant Trondheim og omegns fremste forhandlere av Høiax og Oso. Den senere tid har det spesielt vært høy etterspørsel rundt smarte varmtvannstanker. Til venstre i bildet ser du en Høiax Connected, mens konkurrenten til høyre er en Oso Charge. Kontakt oss gjerne i dag for en hyggelig varmtvannstankprat.

Hvorfor bør du skifte varmtvannstank?

En varmtvannstank har en begrenset levetid og vil til slutt trenge å bli skiftet ut. Men det er også andre grunner til å vurdere å skifte varmtvannstanken, som for eksempel:

  1. Lavere strømregning: En eldre varmtvannstank kan ha dårligere isolasjon, som gjør at den mister varme raskere. Dette betyr at det kan være nødvendig å bruke mer strøm for å holde vannet varmt. Ved å skifte til en nyere modell med bedre isolasjon, kan man spare penger på strømregningen.
  2. Bedre effektivitet: Nye varmtvannstanker er ofte mer effektive enn eldre modeller. Dette betyr at de bruker mindre energi for å varme opp vannet, noe som igjen kan bidra til å redusere strømregningen.
  3. Mindre vedlikehold: Eldre varmtvannstanker kan kreve mer vedlikehold og reparasjoner. Ved å skifte til en nyere modell, kan man unngå disse kostnadene og redusere behovet for vedlikehold.
  4. Bedre sikkerhet: Eldre varmtvannstanker kan være mer utsatt for lekkasjer og andre problemer som kan føre til skade. Ved å skifte til en nyere modell, kan man forbedre sikkerheten og redusere risikoen for skader på eiendom eller personer.

Fordeler med å spare strøm

Å spare strøm har flere fordeler, som for eksempel:

  1. Lavere strømregning: Ved å bruke mindre strøm, kan man redusere strømregningen og spare penger.
  2. Redusert miljøpåvirkning: Produksjonen av strøm kan ha en negativ miljøpåvirkning, blant annet gjennom utslipp av klimagasser. Ved å bruke mindre strøm, kan man bidra til å redusere miljøpåvirkningen.
  3. Bedre energieffektivitet: Å spare strøm kan bidra til å forbedre energieffektiviteten i hjemmet eller bedriften. Dette kan igjen bidra til å redusere behovet for å produsere mer strøm, og dermed redusere miljøpåvirkningen ytterligere.

Tips og råd for å spare strøm

Det finnes flere enkle tips og råd som kan hjelpe deg å spare strøm i hverdagen, inkludert:

  1. Slå av elektronikk som ikke er i bruk: Elektronikk som er på standby bruker fortsatt strøm, så det kan være lurt å slå av elektronikk som ikke er i bruk, som for eksempel TV-er, datamaskiner og ladere.
  2. Bruk energieffektive

Trondheim VVS tilbyr fastpris på skifte av varmtvannstank, noe som gjør det enklere å planlegge og budsjettere for denne type arbeid. Dette kan også være en kostnadseffektiv løsning for å skifte ut en eldre og ineffektiv varmtvannstank med en mer moderne og energieffektiv modell. Kontakt oss gjerne for å få mer informasjon om våre fastpris-tilbud på varmtvannstanker.

Eller følg denne linken:
https://trondheimvvs.no/skifte-varmtvannsbereder/

Gå til toppen