Serviceavtaler2022-01-28T03:48:24+01:00

Fordelaktig og langsiktig serviceavtale

Serviceavtale – Som en del av vår produktportefølje, tilbyr vi fordelaktig rammeavtale innen VVS og rørservice til bedrifter, sameier og borettslag.

Ring oss eller mail Post@trondheimvvs.no for tilbud på avtale!

Serviceavtale

Ved å inngå en serviceavtale med Trondheim VVS AS, vil vi foreta fortløpende service og vedlikehold av dine rørinstallasjoner, samt holde deg oppdatert på rørenes tilstand til enhver tid. Utgiftene forbundet med vedlikehold av avløp, varme- og sanitæranlegget reduseres fordi du unngår kostbare reparasjoner, samtidig som levetiden økes betraktelig.

En annen positiv virkning av å ha en serviceavtale, er at installasjonen til enhver tid er i optimal stand, og yter maksimalt.

Vi har ulike avtaler med flere av våre kunder. Service-, drift og vedlikeholdsavtaler av denne typen kan vi tilby beboere i private boliger, sameier så vel som borettslag og til bedrifter. Avtalen kan skreddersys etter ønsker og behov, alt fra garantert responstid til drift, service og vedlikehold av anlegget. Vi anbefaler at service og vedlikehold utføres på en årlig basis.

Vi tilbyr også overvåkning, alarmsentral og fjernstyring av varmeanlegg og tilsvarende varmeinstallasjoner, samt på avløpssiden.

Ta kontakt på 40 47 40 40 eller på post@trondheimvvs.no for et uforpliktende tilbud på en avtale skreddersydd for ditt behov.

Gå til toppen