Trondheim og omegns raskeste responstid på kjerneboring?

Trondheim VVS AS

Vi i Trondheim VVS utfører kjerneboring i alle typer mur- og betongkonstruksjoner.

Behøver du et hull til ventilasjon eller annen type rørføring, så kan én av våre trivelige rørleggere gjerne møte opp og utføre arbeidet hos deg.

Det er en stor fordel å la en rørlegger utføre arbeidet, for da er du sikret at vi får kontroll på vannforsyningen som ofte er nødvendig ved bruk av denne type utstyr.

Vi har borkroner i mange ulike dimensjoner med diameter fra Ø 20 mm til Ø 172 mm.

Prisliste:

Trondheim VVS fakturer kjerneborarbeider på denne måten:

Leie av utstyr: 1990,- inkludert moms.

I tillegg faktureres 1398,- inkludert moms per medgåtte time.

I tillegg til tiden som brukes på stedet, tar vi betalt for tiden vi bruker på å hente utstyr på Flatåsen samt tiden som brukes på å levere tilbake utstyr samt vaske utstyr.

Priseksempel på 1 hull på eksempelvis 130 mm:

Dersom rørlegger eksempelvis bruker 1 time på kjøring til og fra samt rengjøring og behøver 1,5 timer på plassen, så faktureres det på følgende måte:

1990,- + 3495,- = 5485,- inkludert moms.

I enkelte tilfeller blir kostnad for dokumentasjon, parkering og bom lagt på faktura (Maksbeløp eventuell dokumentasjon, parkering og bom er på 450,- inkludert moms).

Ovenstående er kun ment som et eksempel og eksakt hvordan det blir fakturert på ditt oppdrag kommer an på ulike faktorer. Behøves eksempelvis én ekstra time vil det da totalt bli fakturert for 3,5 timer.

Ta gjerne kontakt med oss i dag for rådføring og/eller bestilling på telefon 40 47 40 40 (kundeservice hverdager 07.00 – 15.00).

Gå til toppen