Skifte av varmtvannsbereder til fast lavpris i Trondheim og omegn

Alle priser du ser på denne siden er inkludert moms, ny varmtvannsbereder, nødvendige deler og rørlegger.

Våre rørleggere i Trondheim VVS har årelang erfaring med varmtvannsberedere fra OSO. Oppbygget med gjennomprøvde komponenter og OSO sin erfaring fra mer enn 3 millioner rustfrie beredere levert gjennom 35 år, er den nye OSO SAGA i særklasse både på design, driftssikkerhet, driftsøkonomi og miljøvennlighet.

Trondheim VVS skifter ut din gamle varmtvannstank til fast lavpris

Har varmtvannsberederen din sluttet å virke, fått lekkasje eller begynt å bli gammel? Da kan et godt alternativ være å la én av våre dyktige rørleggere i Trondheim VVS bytte ut varmtvannsberederen din. Vi er også eksperter på reparasjoner av varmtvannstanker. Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deg.

Ønsker du å bestille eller rådføre deg, ring 40 47 40 40 eller benytt vårt kontaktskjema nedenfor.

Se prisliste:


Bytte av varmtvannsbereder i rom med sluk

200 liter – ferdig installert:

Høiax: 8990,- 

OSO: 10440,-

300 liter – ferdig installert:

Høiax: 11490,-

OSO: 13448,-


Bytte av varmtvannsbereder i rom uten sluk. Her monterer vi ny varmtvannstank og automatisk lekkasjestopper med 1/2″ magnetventil

200 liter – ferdig installert:

Høiax: 11980,-

Toppmodell fra OSO: 13430,-

300 liter – ferdig installert:

Høiax: 14480,-

OSO: 16438,-


Bytte av benkebereder (passer perfekt i kjøkkenbenken) i rom med sluk

120 liter – ferdig installert:

Høiax: 8990,-

OSO: 10440,-


Bytte av benkebereder i rom uten sluk. Her monterer vi ny varmtvannstank og automatisk lekkasjestopper med 1/2″ magnetventil:

120 liter – ferdig installert:

Høiax: 11980,-

OSO: 13420,-


Prisene ovenfor inkluderer arbeid, kjøring til og fra, servicebil, nedtapping, montering av ny varmtvannstank av høy kvalitet fra Oso eller Høiax, nye kuplinger samt nødvendige overganger og bortkjøring av gammel bereder. Dersom det er behov for elektriker, har vi gode priser også på dette.

Over har vi listet opp tilbud på beredere med de mest vanlige størrelsene. Vi har et svært stort sortiment med utallige modeller og størrelser. Ta kontakt for tilbud på andre størrelser, modeller eller merker.

Ofte kan vi montere berederen samme dag som du tar kontakt.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ring 40 47 40 40 eller benytt vårt kontaktskjemaet rett nedenfor. Du kan også sende e-post til post@trondheimvvs.no:

Click or drag a file to this area to upload.

Hvorfor burde du skifte varmtvannstank?

Du vil kunne kutte strømregningen din betraktelig. Beregninger fra Enova viser at rundt tyve prosent av strømregningen din går til oppvarming av vann, og bytter du ut et gammelt strømsluk med en ny og mer effektiv variant, vil du redusere varmetapet med opptil 50 prosent.

– Vår tilbudskampanje på varmtvannsberederen fra Oso har 35 prosent bedre isolasjonsevne enn eldre modeller. Redusert varmetap gjør at en familie kan spare flere tusen kroner på strømregningen på få år

Spar enda flere 1000-lapper på valg av rørlegger

Hos Trondheim VVS er det rimelig  å bytte varmtvannstank og ikke minst veldig trygt for deg som kunde å vite prisen på oppdraget før det er ferdig.

Vi anbefalere alle å skifte beredere som er over 20 år. Er tanken over 15 år, kan det også vær en idé å vurdere utskifting.

Ved skifte på dagtid med fastpris på berederskifte hos Trondheim VVS slipper du overraskelser i ferier, helger eller øvrige helligdager. Du kan føle deg trygg med tanke på at tanken har lang garanti og slipper uheldige situasjoner hvor du kan få lekkasje eller bli fri for varmtvann i lengre perioder.

Kontaktskjema – vi lover rask tilbakemelding:

Click or drag a file to this area to upload.

Tilbudet gjelder i Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik, Stjørdal og Trondheim.

Les også: Lyst på nytt klosett?
Les også: Har du tett avløp?
Les også: Vi utfører service på varmepumper