Gulvvarme

Gulvvarme

Trondheim vvs  leverer og monterer gulvvarme i Trondheim og midt-Norge. Gulvvarme er en miljøvennlig måte å varme opp boligen på fordi du selv ved relativt lav temperatur i gulvet vil oppnå god varmeeffekt, som igjen fører til lavere energiutgifter. Faktisk kan man oppnå en besparelse på opp mot 20% dersom man velger gulvvarme. Med gulvvarme oppnår man en svært behagelig oppvarming av boligen og slipper kalde føtter, og føttene er menneskets termostat. Det vil si at man kan holde en lavere temperatur i huset men fortsatt ha samme komfort temperaturen som ved en høyere temperatur i rommet uten gulvvarme.

Spesialister på vannbåren gulvvarme

Som rørleggerbedrift fokuserer vi ofte på vannbåren gulvvarme, gjerne i kombinasjon med smarte energikilder som for eksempel varmepumper. Vannbåren gulvvarme har i dag kun mikroskopiske sjanser for lekkasjer ved korrekt implementering. Miljøvennlige løsninger er i vår bransje synonymt med lavere behov for energi til drift, noe våre kunder er godt tjent med da de reduserer sine utgifter. Trondheim vvs prosjektere gulvvarmen iht. tegninger og oppvarmings behovet.
Vi har meget gode priser på alt fra trinnlydplater til rør og varmefordelingsplater,

Kompetanse og kvalitet på gulvvarme

Kompetanse og kvalitet er viktige nøkkelbegrep for oss, og noe som setter sitt solide preg på alle våre løsninger innen gulvvarme. Å installere gulvvarme krever solid kompetanse, og grundig innsikt i hele prosessen for å unngå middelmådige løsninger av tvilsom kvalitet.
Detfor har vi i Trondheim vvs opprettet en egen avdeling som kun driver med varmepumper og gulvvarme. Vi implementerer utelukkende anerkjente teknikker og utfører alltid oppdragene på best mulig måte.
Vi setter også våre kunder i sentrum, og ønsker alltid å overgå deres forventninger. Uansett om vi pusser opp bad, erstatter gamle rør eller installerer gulvvarme, så er vi opptatt av at våre kunder skal være tilfreds fra fra oppdraget starter til slutt.
Ditt nye gulvvarme anlegg skal vare i flere 10år , slik at riktig prosjektering og utførelse er meget viktig for deg som kunde.

Feil montering og prosjektering

Vi utfører flere oppdrag i året på eksisterende gulvvarme / varmeanlegg hvor tur og retur er montert feil, sirkulasjonspumper er for små og glykol nivået er for lavt.
Dette medfører problemer med driften av anlegget og kosen med gulvvarme anlegget forsvinner.
Heldigvis kan vi hjelpe deg å få systeme til å fungere så godt som mulig. Har du problemer med ett varmesystem montert av en annen leverandør er du hjertelig velkommen til å ringe oss slik at vi ordner opp anlegget for deg. Tlf 40 47 40 40.

Service på varmepumper

For å sikre at varmeanlegget har maksimal energiutnyttelse hele tiden, er det viktig med jevnlig service og vedlikehold. for på den måten sikrer man ett stabilt og kostnadseffektivt anlegg.
Trondheim vvs har service og driftsavtaler med mange av sine kunder. Både privathus, borettslag og næringsbygg benytter seg av våre service og driftsavtaler. Vi hjelper deg med varmeanlegget og sørger for optimal driftsøkonomi og vedlikehold gjennom hele året.
Våre kunder med service avtale får selvsagt høyeste prioritet ved en eventuell driftsstans.
Vi anbefaler årlig service og vedlikehold på varmeanlegg, da dette reduserer energiforbruket med 5 – 10 %.

Ring oss i dag på telefon 40 47 40 40