Tett avløp2024-02-09T07:51:34+01:00

Tett vask, sluk eller toalett? Tilbakeslag av kloakk? Da har du trolig behov for rørlegger eller spylebil.


Vi har 100 % prisgaranti på disse oppdragene utført hverdager mellom 07.00 og 15.00. Gjelder Trondheim, Malvik, Skaun og Melhus.Ring gjerne vår kundeservice for rådføring eller bestilling på telefon 40 47 40 40.


Kundeservice er åpen hverdager 07 – 15.

Samme telefonnummer benyttes også ved akutte henvendelser utenfor normal arbeidstid.

Har du utfordring med tett avløp, tilbakeslag av kloakk eller har du kanskje spørsmål tilknyttet klukkelyder, vedlikeholdsspyling eller noe annet? Ring oss gjerne:

Våre rørleggere i Trondheim VVS bistår deg gjerne med din utfordring. Ta kontakt med oss nå for en hyggelig rørleggerprat. Sammen finner vi løsningen for akkurat din problemstilling.

Spyling av tett avløp med spylebil

Vår spylebil i Trondheim VVS

Pris: På forespørsel

Trondheim VVS har prisgaranti på denne type arbeid.

Kamerakontroll av ditt avløpsrør

Avløpsrør

Pris: På forespørsel

Vi tilbyr kamerakontroll av ditt avløpsrør. Vi gjør oppmerksom på at for å få gjennomført en kamerakontroll, må avløpet være åpent. Derfor kan det være nødvendig med spyling først. 

Radarsøk for å finne ut hvor avløpsrør går

Radarsøk etter avløpsrør

Pris: På forespørsel

Om ønskelig kan vi merke av hvor avløpsrør/skade på rør er. Forbehold om at der massene avløpsrøret ligger, er mulig å søke i, slik at utstyret mottar riktige signaler.

Rørlegger med stakeutstyr

Eksempel på stakeutstyr

Pris: På forespørsel

Vi gjør oppmerksom på at vår generelle anbefaling er bruk av spylebil ved tette avløp, men i noen tilfeller kan stakeutstyr gjøre nytten.

Prisen er inkludert moms og gjelder for 1 time (Vi fakturerer for tiden vi kjører til din adresse). Dersom det behøves mer tid, faktureres det 699,- per halve time

Dersom du behøver akutt bistand, og du må ha hjelp utenom normal arbeidstid, helg eller helligdag, kan du ringe vakttelefonen vår på 40 47 40 40. Vi gjør oppmerksom på at høyere satser gjelder ved bestilling utover normal arbeidstid.

100 % prisgaranti: Vi etterstreber alltid å ha Trondheim og omegns laveste priser på oppdrag utført med spylebil. Skulle du mot formodning finne en lavere pris, matcher vi selvfølgelig tilbudet.

Vi bistår deg i Trondheim, Melhus, Skaun, Orkanger, Malvik og Stjørdal.

Har du tett toalett, sluk, vask eller generelt tette eller delvis tette avløp?
Avløpsledninger gror igjen over tid. Dette kan være avleiringer fra eksempelvis såpe, rust og fett. Over tid bygger det seg nemlig opp store mengder bakterier, hår, kalk og hud- og matrester i rørene. Dette vil før eller senere skape store problemer for «flyten» i avløpet. Dersom blokkeringer/propper oppstår, kan kostbare følgeskader påløpe.

Er det behov for spyling?, så har Trondheim VVS trolig Trøndelags best utstyrte spylebil. Med kombinasjonen av høytrykk og riktig dyse, fjerner vi tilstoppelser i avløp og rør.

Staking eller spyling?

Du har kanskje allerede forsøkt avløpsåpnere fra Mudin, Plumbo eller Jif, men innser at problemet stadig vender tilbake.

Tar du kontakt med oss, kommer vi alltid med en løsning. Ofte vet vi hva som må til før vi kommer hjem til deg, men det kan også være nødvendig å gjøre undersøkelser på stedet. Eksempler på mulige tiltak fra vår side er bruk av spesialkjemikalier, staking eller høytrykksspyling av avløpsrørene med vårt spesialutstyr. Vi tilbyr også inspeksjon (kamerakontroll) av rørsystemet.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille, benytter du knappene ovenfor, ringer oss på 40 47 40 40 eller du kan kontakte oss gjennom kontaktskjemaet nedenfor:

Trondheim VVS

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike tjenster innen varmepumpe, elektro, graving og spyling.

Trondheim VVS er tilgjengelig døgnet rundt for alle sine kunder.

Kundeservice

Ved å sende inn min informasjon, godtar jeg å bli kontaktet

Gå til toppen