Pizza kurs med vvs ingeniør Øzgur

Trondheim VVS AS

I en hektisk hverdag er det alltid godt med et avbrekk, vi har mange kreative og flinke folk i vår bedrift som blandt annet VVS ingeniør Øzgur.
Han har tidligere drevet eget bedrift på Orkanger like utenfor Trondheim før han solgte Pizza-resturanten videre til nye ivrige ildsjeler.
Resturanten drives fortsatt godt den dag i dag og serverer daglig mat til sultene gjester i Orkdal.

Øzgur bestemte seg i voksen alder for å skifte yrke, han tok bachelor i VVS og søkte seg videre til oss etter endt utdanning og bestått eksamen.
Øzgur er godt likt blandt alle våre kunder og kollegaer og arrangerte tidigere et Pizza kurs for alle som ønsket å være med.

Kurset ble tatt over flere kvelder slik at alle fikk mulighet til å bli med, en hyggelig kveld på kontoret med et avbrekk fra dagliglivets plikter er aldri feil.

Den topp hemmelige oppskriften

Kvalitets tomater er alfa omega for å få en god pizza saus sier Øzgur.
I Norge er det faktisk ganske vanskelig å få i gode tomater i store deler av året, derfor kan hermetikk tomater faktisk være
et veldig godt alternativ.

Vi bruker alltid hermetikk tomater fra Mutti, som vi iblander olivenolje, litt sukker og hvitløk.
Tomatsausen kokes deretter på lav varme i 10-15 minutter.

Hva med oppskriften på verdens beste pizza deig?
En blanding av flere meltyper av typen Tipo 00 sørger for fantastisk pizza.
Kan hvem som helst få oppskriften ? Ikke skriftlig med over en kaffe-kopp på kontoret fleiper Øzgur.

Gå til toppen