Lyst på ny varmepumpe i særklasse?

Tilbudet gjelder i Trondheim, Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik og Stjørdal.

 

Alle priser du ser på denne siden er inkludert moms, ny Icebreaker varmepumpe, nødvendige deler og standard montering.

Med den innebygde WIFI-styringen kan du kontrollere komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via Internett.

Trondheim VVS har fastpris på montering av toppmodellen ICEBREAKER

 


ICEBREAKER – ferdig installert med standard montering:

24 800,- inkludert moms*.

PS! Vi har også rimeligere alternativer. Ta kontakt for mer informasjon.


 

Bestill montering, gratis befaring eller kontakt oss nå:

 

Ring 40 47 40 40 (kundeservice åpen mellom 07.00 og 15.00) eller benytt kontaktskjema (anbefales):

*Tilbudet gjelder i Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik, Stjørdal og Trondheim.

 

Trondheim VVS er en F-gass-sertifisert bedrift, og våre godkjente montører har årelang erfaring med installasjon av varmepumper.

 

*Standard montering inkluderer: Prisene inkluderer kjøring til og fra, arbeidstid, hulltaking i trevegg for installasjon av innerdel, montering av innerdel inntil 2,5 meter over gulv, montering av utedel inntil 2 meter over bakkenivå, komplett rørpakke inntil 4 meter, braketter, vibrasjonsdempere, testkjøring av varmepumpen og instruksjon i hvordan du bruker varmepumpen. Ta kontakt dersom du behøver elektriker.

Produktinfo

ICEBREAKER

Den heftigste nordiske varmepumpen noensinne!

  • Bluefin: Anti-korrosjon gir bedre avising, lenger levetid og bedre ytelser i norsk kystklima med høy luftfuktighet og saltholdig luft
  • Nanoe-X: nyeste og enda bedre utgave av Panasonics patenterte luftfilter
  • R32: Bedre ytelser og 1000 kr lavere gassgebyr
  • 7,3kW varmeeffekt
  • Helt nytt design i matt, diskret finish, perfekt for norske hjem
  • Panasonic Cloud innebygget Wifi-styring med flere muligheter
  • 4,5kW ved -15°C og 3,2kW ved -25°C

 

IceBREAKER er Panasonics nyeste og trolig den beste nordiske varmepumpen som noensinne er konstruert! Icebreaker modellen er effektiv og pålitelig, selv ved utendørstemperaturer så lave som -35°C.

Alltid frist og ren luft med nanoeTM X

nanoeTM X med nanoteknologi – automiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse renser luften i rommet. Luftrensingen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling. Filteret fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier (bakterier, sopp, pollen, virus og sigarettrøyk). Effektiv fjerning og sterilisering av luften. Testet av to uavhengige labratorier.

nanoeTM X fjerner lukt og hemmer visse bakterier og virus

nanoeTM X inneholder 10 ganger1) så mange OH-radikaler. Den nyutviklede nanoeTM X-enheten produserer 10 ganger så mange OH-radikaler (4 800 milliarder) som en vanlig nanoeTM-enhet. Den store mengden OH-radikaler gir usedvanlig god effekt i hemming av bakterier, virus og allergener, og fjerer i tillegg lukt. Dermed får du et friskere og renere hjem.

1) Basert på Panasonic-undersøkelse.

Høy energieffektivitetsklasse (A+++)

Panasonic har sammen med Kinnan vært en pioner i det nordiske varmepumpemarkedet siden 1988. Vi har gjennom årene sammen utviklet og perfeksjonert varmepumpen for våre nordiske forhold. Det gir deg nå den kanskje beste varmepumpen noensinne. Ekstra høy varmeeffekt, energieffektivitet og energisparing. Systemet varmer selv ved en utendørstemperatur på -35°C.

* -35°C testet av DTI, et uavhengig testlabratorium, i samsvar med EN 14511:2013, denne temperaturen garanteres ikke av fabrikken.

Varmepumpen henter varmeenergi fra uteluften og omvandler det til varme inne. I tillegg gir varmepumpen deg mye mer varmeenergi enn den bruker i strøm. Enkelt fortalt bruker den energi som en elektrisk ovn mens den varmer som fem.

SCOP i varmemodus for ICEBREAKER, sammenlignet med elektrisk varmeapparat ved +7°C

* SCOP-testet uavhengig av testlabratorium DTI i samsvar med EN 14825:2016.

En viktig detalj som forandret alt for oss i Norge

De fleste varmepumper leveres med en radiator i utedelen som er laget av ren aluminium. Aluminium korrederer raskt og får et hvitt belegg. Dette går med ekspressfart i norsk kystnært klima. Slik korrosjon isolerer og gir raskt alt dårligere energioverføring fra uteluften. Kun ICEBREAKER leveres med korrosjonsbeskyttelsen Bluefin. Dette gir mye lengre levetid og kontinuerlig varme/energi-overføring som når den er ny. Som bonus blir de automatiske avrimingene enda mer effektive.

Nominell kapasitet

Holder svært høy kapasitet, selv ved svært lav utetemperatur.

Nye Panasonic Comfort Cloud innebygget

Kontroller komfort og strømforbruk med smarttelefonen

Med den innebygde styringen kan du styre komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via internett. Du får de samme funksjonene du har hjemme mens du er på jobb eller på reise: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du får i tillegg ny, avansert funksjonalitet via internettstyring for bedre komfort og effektivitet med lavest mulig energiforbruk. Koble varmepumpen til ditt trådløse WIFI-nett hjemme.

Nye muligheter, nye bruksområder

1. Familier: Forskjellige brukere kan opprettes. For eksempel kan hvert barn styre kun sitt eget rom. Når det gjelder hus nummer to, kan dette kjøles eller varmes på forhånd via fjernstyring. Eller simpelthen slås av via fjernstyring, dersom noen glemte seg og lot systemet være på.

2. Eier med flere leietakere: Kan administrere forskjellige steder, opptil 200 enheter med bare en smarttelefon. Få rede på forbruket ved hvert sted og få tilgang til feilkoder eksternt for bedre og raskere vedlikehold.

3. Små og mellomstore kontorer: Eiere kan enkelt kontrollere kontorrom og gi personalet tilgang til enkelte enhter. I forbindelse med varme og kjøling kan den også gi informasjon om hvor det sløses energi, og samt sørge for best mulig komfort.

4. Service og support: Du kan gi våre teknikere adgang til å sjekke status på din varmepumpe via fjernstyring. Billigere, enklere og raskere å få hjelp ved et fremtidig behov.

 

Bestill montering, gratis befaring eller kontakt oss nå:

Ring 40 47 40 40 (kundeservice åpen mellom 07.00 og 15.00) eller benytt kontaktskjema: