Bytte stoppkraner2023-10-08T00:31:32+02:00

Bytte stoppkraner

Byens beste priser

Bytte innvendig stoppkran

3990,- inkludert moms

Prisen forutsetter at det er fri tilkomst slik som på bildet over. Dersom din stoppekran er bygd inn eller er skjult, kontakt oss gjerne for pris. Vi tar forbehold om at røret må være av kobber og at det det er snakk om standard rørdimensjoner for en enkeltstående husstand (enebolig, rekkehus eller leilighet o.l). OBS! Prisen forutsetter at det er mulig å stenge vannet før din hovedstoppkran (eksempel er utvendig hovedstoppkran eller felles hovedstoppkran for eksempelvis leilighetskomplekser). Dersom dette mangler, kan vi fryse røret for et tillegg på 1000,- inkludert moms, slik at totalpris blir 4990,- inkludert moms.

Bytte utvendig stoppkran

Pris: På forespørsel

’’Alle eiendommer tilknyttet kommunal vannledning skal ha en utvendig stengeventil. Stengeventilen skal være tilgjengelig, manøvrerbar og av godkjent type. Plasseringen skal være så nær den kommunale ledningen som mulig, men innenfor eiendomsgrensen. Stengeventilens plassering skal være markert, for eksempel med skilt på husveggen.’’

Vi i Trondheim VVS er har all nødvendig kompetanse til å utføre hele oppdraget i forbindelse med skifte av utvendig stengekran.

Blant annet har vi fryseapparat til kobber / stål-rør. PEL-klemme til rask avstenging av plastrør og nødvendig godkjenning for å få stengt vannet i gate i samarbeid med kommunen.

Vi har selvfølgelig egne gravemaskiner slik at én mann kan utføre hele oppdraget. Enkelt for oss og enkelt for deg.
Vi tar oss av hele oppdraget i forbindelse med ettermontering eller utskifting av bakkekranen – sanitærmelding, gravemelding og oppmerking.

Vi henter inn nødvendige kart og sørger for at din gårdsplass er like fin eller finere når oppdraget er ferdig.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ring 40 47 40 40 eller benytt vårt kontaktskjemaet rett nedenfor. Du kan også sende e-post til post@trondheimvvs.no. Nyttig informasjon om varmepumper finnes under kontaktskjemaet.

Trondheim VVS

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike tjenster innen varmepumpe, elektro, graving og spyling.

Trondheim VVS er tilgjengelig døgnet rundt for alle sine kunder.

Kundeservice

Ved å sende inn min informasjon, godtar jeg å bli kontaktet

Gå til toppen