Bytt ut ditt gamle klosett – vi hjelper deg

Tilbudet gjelder i Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik, Stjørdal og Trondheim.

For kun 6490,- demonterer vi ditt gamle klosett og monterer én av disse flotte modellene fra GB. På bildet ser du klosetter med skjult S-lås (fra venstre), skjult P-lås og åpen S-lås. Vi hjelper deg med valg av riktig modell i forhold til ditt rørsystem.

Begynner ditt gamle klosett å bli klar for utskifting?

Fresh opp hjemmet ditt med et nytt stilrent klosett

  • Dobbelspyling 3/6 liter
  • Enkelt å rengjøre
  • Minimalistisk design
  • Heldekkende kondensfri spylesisterne
  • Ergonomisk opphøyd spyleknapp
  • Glasert under spylingskant for enklere rengjøring
  • Fremstilt i hygienisk, holdbart og tettsintret sanitærporselen

Svært ofte kan vi montere klosettet samme dag, eller dagen etter du tar kontakt. Vi finner en dag som passer for deg.

Demontering av gammelt klosett og montering av nytt klosett (S-lås eller P-lås):

6490,- inkludert moms.

I prisen medfølger et enkelt klosettsete.

Oppgraderingsmuligheter:

Hardplastsete: + 480,-

Hardplastsete med softclose-funksjon: + 880,-

Tilbudsprisen ovenfor inkluderer demontering av gammelt klosett, montering av nytt klosett, standard originalt klosettsete, deler til tilkobling, silikonering, bortkjøring av ditt gamle klosett (om du ønsker det), kjøring til og fra samt rørlegger. Tilbudsprisen forutsetter at det er plass til et nytt klosett.

Ta kontakt, så finner vi riktig type for akkurat deg.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille?

– Telefon: 40 47 40 40

– E-post: post@trondheimvvs.no

– Benytt vårt kontaktskjema nedenfor – helt uforpliktende (anbefales) – gjerne legg ved et bilde av ditt gamle klosett tatt fra høyre side:

Click or drag a file to this area to upload.

Trondheim VVS har et stort sortiment av klosetter. Ta kontakt om du ønsker andre modeller.

Hvorfor skifte klosett ?

Toaletter som står og sildrer er et utbredt problem på norske baderom. I verste fall kan de påføre sine eiere enorme vannregninger og skjulte fuktskader.

– Det er et stort problem, men det er ikke alltid så lett å oppdage . Og mange følger ikke så godt med på toalettet, så lenge det virker ok. Vi er stadig ute på oppdrag for å reparere toaletter som renner.

– Om toalettet står og renner litt hele tiden, kan det bli kondens på rørene inne i veggen. Dette kan igjen gi grobunn for skjulte sopp- og råteproblemer.

Et annet problem er vannmengdene som går med. I verste fall kan det gi en kjemperegning når de kommunale avgiftene skal betales. Vi har hatt flere kunder som har spart inn hele rørlegger regningen i vannavgift til kommunen på grunn av ekstremt stor vannforbruk.

Sjekke

Det er ikke bare toaletter der man både ser og hører sildringen som er et problem. Ofte kan sildringen skje i det skjulte.

– Et triks er å følge med på vannspeilet. Dersom det er urolig, vitner det om at
vannet sildrer. Et annet er å følge med på porselenet – dersom det får en mørkere stripe, er det gjerne lekkende vann som lager det.
Et tredje triks er å følge med på lyden. Dersom sisternen begynner å suse uten at noen har spylt ned, er det også et tegn på vann på avveie.

En annen måte å avdekke problemet på, er å vente en stund etter nedspyling, og så tørke med toalettpapir rundt kanten. Dersom det er vått igjen der etter en stund, er det også tegn på lekkasje.

Stort sett er det eldre toaletter som begynner å sildre. Nye klosetter har som oftest pakninger og slitedeler intakte, men dersom de er feilmontert eller av spesielt dårlig kvalitet kan også lekkasjer skje der.

To mekanismer

Når toalettet sildrer er det i de aller fleste tilfellene to mulige årsaker. Problemet sitter enten i innløps- armaturen, i utløpsarmaturen, eller begge steder.

– I innløpsarmaturen, som sørger for at toalettet  fylles, ligger det en slags tetteball som flyter opp og ned.

Problemet er at reservedelene ofte er veldig dyre, i hvert fall for eldre toaletter. Så dersom klosettet er 15-20 år gammelt anbefaler vi ofte å bytte hele, særlig dersom det lekker både i innløps- og utløpsarmaturen. Skal begge disse områdene repareres er du godt på vei til ett nytt klosett.

Click or drag a file to this area to upload.