Bytte kjøkkenbatteri

Montering av denne lekre kjøkkenkrana koster 3980 kroner.

Trondheim VVS skifter ut din gamle kjøkkenkran til en ny flott kran fra Tapwell

KAMPANJE! Nå har vi satt ned prisen fra 5480,- til 4480,- (1000 kroner i rabatt).

Vurderer du å bytte kjøkkenkran? Vi har fastpris på skifte av kran – både med og uten avstengning for oppvaskmaskin. I tilbudet er både rørlegger, ny kran og deler inkludert.

Bytte av kjøkkenkran med eller uten avstengning for oppvaskmaskin: 4480,- inkludert moms – ferdig installert.

Spørsmål eller ønsker å bestille?

Pris inkluderer rørlegger, kjøring til og fra, demontering  av gammel kran, montering av ny Tapwell kjøkkenkran og nødvendige deler til montering av kjøkkenkranen. Vi tar også med oss rasket og rydder etter oss.

Vi har et bredt utvalg av kraner – også rimeligere alternativer. Ta kontakt, så finner vi en kran som passer for akkurat ditt bruk.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ring 40 47 40 40 eller benytt vårt kontaktskjemaet rett nedenfor. Du kan også sende e-post til post@trondheimvvs.no.

Click or drag a file to this area to upload.

Trondheim VVS anbefaler alle som ikke har egne stengeventiler i tilknytning til kjøkkenkrana å få montert dette samtidig som vi er hos deg. Pris for to stykk stengeventiler (3/8″) for kjøkkenbatteri ferdig montert er 680,- inkludert moms.

Hvorfor skifte kjøkkenbatteri?

Hvis krana drypper er det penger å spare på å skifte den ut så fort som mulig dersom det er lukkemekanismen som har gått i stykker.

Har den gamle krana begynt å dryppe, kan det bli kostbart hvis du ikke får gjort noe med det. Med en pris på 30 kroner per kubikkmeter vann koster det deg rundt 210 kroner i året å la krana dryppe en gang per sekund.

Dersom det i tillegg er varmtvann som drypper, kan man plusse på enda mer. Undersøkelser viser at en kran som drypper ofte kan forbruke kraft for rundt 700 kWt i året. Dette tilsvarer igjen rundt 500 kroner i året som forsvinner i vasken.

Ved skifte av kjøkkenkran på dagtid med fastpris på utskiftingen av blandebatteri til Trondheim VVS, slipper du overraskelser i ferier, helger eller øvrige helligdager. Du kan føle deg trygg med tanke på at kranen har lang garanti og du slipper uheldige situasjoner hvor du kan få lekkasje eller at kranen går i stykker.

Du sparer også penger på å bytte kranen på dagtid. Trenger du likevel akutt hjelp eller bare har behov får å snakke med en real rørlegger? Kontakt oss døgnet rundt på telefon 40 47 40 40

PS! I tillegg til Tapwell, leverer vi også kraner fra blant annet Grohe, Oras, Hansgrohe, Damixa og Gustavsberg.

Tilbudet gjelder i Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik, Stjørdal og Trondheim.