Trondheims raskeste responstid på rørlegger

Vi i rørlegger bedriften Trondheim vvs jobber konstant med å holde responstiden fra du tar opp telefon å ringer til oss til du har rørleggeren på ønsket plassering. Vi har effektivisert oss de siste året på følgende måte :

  • Ringer du vårt sentralbord kommer du til en rørlegger som vet hva han snakker om.
  • Vi setter opp avtalene elektronisk slik at våre rørleggere mottar jobbene i servicebilen og kan komme direkte til deg.
  • Når du har en avtale med en trivelig rørlegger fra Trondheim vvs følger han deg opp til jobben er ferdig.  ( vi bytter ikke rørlegger   )
  • Vi har ordnet en egen avdeling for mindre jobber
  • Våre rørleggere har mange års erfaring etter svennebrev og er veldig løsningsorientert. Vi spekulerer ikke, vi ordner opp !

Vi har merket oss at boligeiere ofte bruker litt tid på å ringe rørlegger ved en liten drypp lekkasje fra feks. servantkranen og noen ganger også venter helt til det blir akutt. Dette medfører ofte en stor skuffelse for boligeieren  når han ringer en rørlegger bedrift og de ikke kan komme før om 1 til 2 uker. Derfor har vi  sørget for at  når du ringer Trondheim vvs får du rørlegger samme dag eller i løpet av 1 til 2 dager.
Da vi  har muligheten til å hente inn dyktige rørleggere fra vår prosjekt avdeling på dager med stor pågang vet du at du får hjelp av oss.

 

Ring oss idag, Vi hjelper deg !

Telefon 40 47 40 40.