Trondheim VVS har ny moderne spylebil – Tett vask, sluk eller klosett?

Trondheim VVS har byens best utstyrte spylebil. Kontakt oss i dag, så kommer vi og hjelper deg innen kort tid.

 

Ring oss nå, så hjelper vi deg. Døgnbemannet telefon: 40 47 40 40

 

 

Har du tett kloakk, sluk, vask eller generelt tette avløp? Da kan høytrykkspyling ofte være en god løsning. Våre rørleggere er spesialister på håndtering av tette avløp. For å kunne hjelpe gamle- og nye kunder har Trondheim VVS gått til anskaffelse av en flunkende ny spylebil. Dette er en topp moderne og spesialutrustet Mercedes Benz Sprinter, som åpner tette avløp svært effektivt.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille?

• Ring 40 47 40 40

• Benytt vårt kontaktskjema nedenfor.

• Send e-post til post@trondheimvvs.no.

Click or drag a file to this area to upload.

 

Hvorfor oppstår behov for spyling?

Over tid kan avløpsledninger gro igjen. Årsaken til dette kan være avleiringer fra for eksempel såpe, rust og fett. Over tid kan det bygge seg opp store mengder bakterier, hår, kalk og hud- og matrester i rørene. Dette vil før eller senere skape store problemer for «flyten» i avløpet. Når slike blokkeringer/propper oppstår, kan kostbare følgeskader oppstå. Dette kan ofte være store skader, selv på baderom som er bygget for å tåle vann. Vannet og kloakk velger alltid den letteste vei, som normalt er opp av sluk i kjellere, der det laveste åpne punktet på ledningen finnes. Dette kan føre til store oversvømmelser i hus og bygninger.

 

Hva kan vi gjøre?

Med vår nye spylebil vil vi i Trondheim VVS kunne åpne tette avløps- og overvannsrør, sluk på bad, toaletter, kjøkken og andre steder. Høytrykksspyling eller rørspyling får fjernet det akutte problemet, og gjør at avløpet kan benyttes som normalt dersom det ikke er skade på rørene. For å avdekke eventuelt skade på rørene kan vi gjennomføre en rørinspeksjon med kamera.

Trondheim VVS sin nye spylebil kan også benyttes forebyggende. Dette gjelder spesielt dersom man har rør med lite eller dårlig fall. I rør med dårlig fall kan vannet likevel renne ut mens papir og slam blir liggende. Dersom man utfører jevnlig spyling fjernes papir og slam slik at man minsker faren for tett kloakk.

Dersom vi etter spyling og rørinspeksjon med kamera oppdager skade på rørene kan vi hjelpe til med utbedring av dette. Vi i Trondheim VVS har også vår egen minigraver som vi kan bruke på slike jobber. Da tar vi jobben med å grave opp og skifte ut rørene.

 

Rammeavtaler

Trondheim VVS kan tilby rammeavtaler for spyling for borettslag og bedrifter. Dette både for akuttproblemer som trenger spyling, vedlikeholdspyling, forebyggendespyling eller rørinspeksjon med kamera.

 

Forsikringssak

Dersom man er så uheldig å få tett avløp/lekkasje/oversvømmelse kan dette være en sak opp mot et forsikringsselskap. Vi i Trondheim VVS har bred erfaring med kontakt mot forsikringsselskap.

 

Kontakt oss når som helst!

Tilkall oss i Trondheim VVS hvis du har problemer med: tett avløp, tett sluk på bad, tette rør, tett toalett, tett do, tett dusjsluk, tett vask, tett vannlås, tette ledninger eller dersom vannet renner ikke ned. Da kommer vi med vår flunkende nye topp moderne og spesialutrustede spylebil og hjelper deg.

 

Vi i Trondheim VVS har døgnåpen «Rørvaktstelefon – 40474040». Her kan du kontakte oss 24 timer i døgnet dersom du har akutte problemer. Da rykker vi ut med vår spylebil for å hjelpe deg!

 

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ring 40 47 40 40 eller benytt vårt kontaktskjemaet rett nedenfor. Du kan også sende e-post til post@trondheimvvs.no:

Click or drag a file to this area to upload.

Har du tett vask, sluk eller klosett? Vi hjelper deg døgnet rundt. I videoklippet nedenfor blir spylebilen brukt til å høytrykkspyle en kum: