Velg rett sluk på badet

DITT PERSONLIGE VALG

Du skal trives på badet. Stedet der man både begynner og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt. Teknologien, kvaliteten og funksjonen er akkurat like pålitelig som standard gulvsluk, men nyskapende design gir mer plass til din personlige stil. Plasser gulvsluket i henhold til dine egne behov. Purus designsluk gir unike muligheter for økt tilfredshet.
Helhets innrykket på badet blir fra god til wow faktor når man plasserer sluk og dusjveggen tidsriktig.

 

PURUS LINE 
VI leverer denne slukrennen i flere farver, som feks. rose gull, svart, sølv og i forskjellig mønster.
Vår bestselger er Purus Tiles, hvor vi feller ned flis i rennen, slik at den så å si blir usynlig.
En sluk renne som dette gjør til at du kan velge stor flis som feks. 60×60 på hele gulvet.

 

PURUS CORNER

Hjørnesluk krever en ekstremt nøye og dyktig tømrer og flislegger, vegger må  være 100% i vinkel for at dette skal bli bra.
Dette er selvsagt noe vi kan hjelpe deg med, vi har levert flere hjørnesluk til våre kunder de siste årene.
Sluket kan velges i ett mangfold av farver.


PURUS DESIGNSLUK – ET ENKELT OG TRYGT VALG

Må det være slik at sluket er rundt og ligger i midten av gulvet? Et sluk er et sluk og dets viktigste oppgave vil alltid være å avlede vannet på tryggest mulig måte.

Slukene vi leverer kan plasseres ved siden av veggen som gir flere muligheter i form av flisvalg, form og størrelser.  Ønsker du ett diskret og fleksibelt gulvsluk uten synlige kanter, og som gjør det mulig å matche flisene i resten av badet. Er Purus Tiles det rette valget for deg.

Under overflaten av Purus Line og Corner og vil du finne et moderne sluk i tradisjonell forstand med en klemring i rustfritt stål for maksimal sikkerhet. Her er ingen kompliserte konstruksjoner med flere deler, men et velprøvd design, oppdatert for dagens behov og krav. Et enkelt og trygt valg.


DET ER GODKJENT MED SLUK INNTIL VEGG

Det er ikke uvanlig at både forbrukere og fagfolk reiser spørsmålet om det virkelig er godkjent å ha sluket helt inntil vegg. Svaret er ja, det er godkjent.  Siden 2008 er det bransjestandarder for sluk inntil vegg, og det er viktig at installatøren er informert om disse reglene for at alt skal gjøres riktig. Bare sluk som er teknisk godkjent (TG) for plassering mot vegg kan brukes. Purus Line og Corner har denne godkjenningen.  Når Trondheim VVS pusser opp badet ditt kan du være trygg på at vi bare bruker godkjente løsninger og produkter.

Designslukene kan brukes både til trebjelkelagsgulv eller betonggulv. Slukene fåes i forskjellige lengder og tilkoblingsdimensjoner. Utløp kan være side, gavl eller bunn.
I tillegg har vi også en lavtbyggende modell til plasser hvor det er lite byggehøyde.