Rørlegger på Stjørdal – vi står klare!

En skikkelig servicebil er svært viktig for å kunne utføre et godt rørleggerarbeid. På den måten effektiviserer vi dagene og unngår for mange oppmøter hos kunde. Avbildet bil tilhører Kristian Aurheim, avdelingsleder i Trondheim VVS – avdeling Stjørdal.

 

Visste du at Trondheim VVS har avdeling på Stjørdal?

Årlig utfører vi flere hundre oppdrag i Stjørdal kommune.

Trondheim VVS sin avdeling i Stjørdal kommune står alltid klar til å hjelpe deg. Ingenting er bedre enn å ha en lokal rørlegger man kan stole på.

Ring oss nå på telefon (døgnåpen): 40 47 40 40 eller benytt kontaktskjema nedenfor:

Click or drag a file to this area to upload.

Driftsansvarlig og rørlegger med fagbrev både som servicerørlegger og industrirørlegger, stjørdalingen Kristian Aurheim styrer oppdragene våre fra Malvik og nordover.
Kristian Aurheim og hans rørleggere utfører flere oppdrag i Stjørdal kommune og områdene rundt. Kristian er oppvokst på Skatval og har fra han var liten vært med sin far og onkel ut på byggeplasser.

Kristian sin erfaring i rørleggerfaget er upåklagelig. Ønsker du en rørlegger på Stjørdal og omegn som er serviceinnstilt, pliktoppfyllende og utfører oppdraget pent og i henhold til lovverket, benytter du Trondheim VVS sin Stjørdal-avdeling.

Kristian Aurheim er for det meste å finne på oppdrag hos kunder, men han tar seg også en tur innom kontoret for å regne pris når det er nødvendig.

Stjørdal-avdelingen driver med alt fra små rørleggeroppdrag som skifte av kjøkkenkran, servantkran, toalett og beredere til større hus- og hytte-prosjekter. Avdelingen har nylig levert ferdigmelding på rørleggerarbeidet på et hyttefelt i Meråker.

Rørleggeroppdragene blir utført på timing eller til fastpris – alt etter hva du som kunde ønsker, enten du er privatkunde eller representerer en bedrift i Stjørdal og omegn.

Kristian sier at flere og flere kunder benytter seg av fastpris på varmtvannstanker da hus og leilighetene begynner å blir over 20 år. Rørlegger Kristian Aurheim sier også at det begynner å bli flere og flere husstander som sliter med tett kloakk på Stjørdal.  Avdelingslederen og de andre rørleggerne kan utføre spyling av tette rør, vedlikeholdsspyling av rør som begynner å bli tett og ta video innvendig på avløpet. Høytrykksspyling av tette rør har beviselig god effekt på rengjøring avløpsrørene og får de ofte helt fri for smuss og blokkeringer. Det er nemlig ikke noe som er kjedeligere enn å få tilbakeslag av kloakk en fredagskveld. Vi kommer selvsagt også og hjelper kundene på Stjørdal på kveldstid, men det er dyrere på kveldstid enn på dagtid opplyser Kristian.
Så en vedlikeholdsspyling når du merker at det begynner å bli tette rør, er anbefalt på det sterkeste.

Vår Stjørdal-avdeling har i likhet med vår Trondheim-avdeling tilgang på mye verktøy og utstyr som kanskje ikke alle rørleggerfirma har:

Fryse vannrør:
Blant annet kan vi fryse vannrørene, slik at innvendig stoppkran kan skiftes på vinteren og i de tilfellene utvendig stoppkran ikke fungerer.

Tine vannrør:
Vi har utstyr for å tine hovedvannledninger, kobberrør, rør-i-rør, galvaniserte rør, og kloakkledinger av plast og stål.

Høytrykksspyling:

Avløpsledninger gror igjen over tid. Dette kan være avleiringer fra eksempelvis såpe, rust og fett. Over tid bygger det seg nemlig opp store mengder bakterier, hår, kalk og hud- og matrester i rørene. Dette vil før eller senere skape store problemer for «flyten» i avløpet. Dersom blokkeringer/propper oppstår, kan kostbare følgeskader påløpe.

Tar du kontakt med oss, kommer vi alltid med en løsning. Ofte vet vi hva som må til før vi kommer hjem til deg, men det kan også være nødvendig å gjøre undersøkelser på stedet. Eksempler på mulige tiltak fra vår side er bruk av spesialkjemikalier, staking eller høytrykksspyling av avløpsrørene med vårt spesialutstyr. Vi tilbyr også inspeksjon (kamerakontroll) av rørsystemet.

Serviceoppdrag:
Våre servicebiler er fulle av rørleggerutstyr, som blant annet Mapress-tang, utstyr for Sanipex, Roth, Uponor, Tece, Høiax og de fleste andre rør-i-rør-system. Våre rørleggerbiler har vært på så mange rørleggeroppdrag at vi vet hva vi må ha i bilene. Vi kan skryte av å ha utført over 15 000 rørleggerjobber. Vi har også 2 hentelager på Stjørdal, noe som sikrer deg som kunde tilgang på alle rørdeler rørleggeren skulle ha behov for. Servantbatteri, kjøkkenbatteri, toalett og kraner ligger på lager. Slik får du ofte skiftet ditt gamle klosett samme dag eller dagen etter du ringer oss.

Graving:
Rørlegger Kristian og hannes rørleggerteam sier de får flere og flere oppdrag hvor kunden ønsker å skifte utvendig stoppkran. Kristian tar en rask befaring og avtaler pris og tid for å utføre graving og rørleggerjobben til deg. Vi har også utstyr for å finne ut hvor avløpet går. Radiosignal fra kamerautstyret vårt blir hentet opp av en sender, slik at vi kan finne ut hvor dypt og hvor avløpet ligger likevel om tegningene dine er feil.

Prosjekter:
Vi legger merke til at vi får flere og flere prosjekter på Stjørdal. Blant annet har vi begynt å bygge en del hytter. Hyttene i dag blir akkurat som en enebolig, forteller Kristian.

– Stjørdalingene ønsker både skjulte rør, vaskemaskin og oppvaskmaskin på hyttene sine.

Er vannskaden du har fått en forsikringssak?
Vi har også avtale med de fleste forsikringselskapene, slik at vi kan hjelpe deg med vannskader og forklare deg hvordan du tar saken videre med forsikringen når uhellet først er ute. Kristian sier at veldig mange kunder takker og bukker når han forklarer de hvordan de skal ta saken sin videre med forsikringselskapet.

Sprinkleranlegg
Vi har komplett utstyr for sprinkleranlegg, gjengemaskiner og mulighet for å få prosjektert sprinkleranlegg. Kristian sier at det er en god tanke å tenke på at det aldri har vært dødsfall i forbindelse med brann i boliger/næringsbygg i Norge som har hatt godkjent sprinkleranlegg. Dette er faktisk noe som man bør vurdere i forbindelse med bygging av nytt hus. Sprinkler er kostbart, men redder liv.

Vi ser at flere og flere begynner å bruke oss som rørlegger på Stjørdal.

Ring oss i dag eller benytt kontaktskjemaet nedenfor – våre rørleggere er klare for å hjelpe deg med godt utrustede rørleggerbiler!

Telefon (døgnåpen): 40 47 40 40

Click or drag a file to this area to upload.