Rørlegger i Trondheim

Våre servicebiler i Trondheim VVS er godt utrustet slik at vi alltid har med oss et lite lager av viktige rørdeler hjem til deg som kunde.

Trondheim VVS er stolte av sine dyktige rørleggere.

Våre rørleggere har lang fartstid og har høy arbeidsmoral.

Alle som blir fast ansatt til Trondheim VVS kjenner seg igjen når vi nevner;

Faglig kompetanse: Vårt mål er å levere best mulig løsning til den beste prisen. Nødvendige kurs og opplæring er en selvfølge.
Blant annet kan vi skryte av å ha F-gass-sertifisering, ADK-kurs samt Industri-rørlegger-kurs, i tillegg til ordinære fagbrev som rørleggere.
At vi har sentral godkjenning, er godkjent lærebedrift og er Startbank-bedrift, er også en trygghet for deg når du velger rørleggerfirma.

Lojalitet: Trenger du et rørleggerfirma i Trondheim du kan stole på?
Vi har utført over 15 000 oppdrag i Trondheim og omegn. Flere ganger i timen leverer kunder fra seg nøkler og forlater sine hus og leiligheter for så å komme tilbake til et
vakkert bad eller noe så enkelt som en ny lekker kjøkkenkran. Vi har tilpasset arbeidsdagene våre slik at den skal passe perfekt med din hverdag. Vi kan eksempelvis komme hjem til deg klokka 07.00 om morgenen – slik at vi sammen med deg får gått gjennom prosjektet før vi setter i gang. Deretter står du fritt til å se på arbeidet eller kanskje dra på jobb, så finner vi en god plan for nøkkeloverlevering.
Trenger du en rørlegger i Trondheim som du kan stole på? Ring oss i dag på telefon: 40 47 40 40 eller benytt kontaktskjema nederst på siden.

Løsningsorientert: Vi elsker problemstillinger, vanskelig oppdrag og utfordringer som kunder har prøvd å få løst i flere år.
Blant annet har vi ordnet avløpene til flere borettslag på eksempelvis Byåsen, der de har benyttet andre rørleggerfirma i et forsøk på å få bukt med problemet med tett avløp.
Våre rørlegger i Trondheim VVS hadde også en utfordring, men etter kort tid ble feilen funnet og avløpet har fungert smertefritt siden.
Trenger du en løsningsorientert rørlegger i Trondheim? Vi har mange ansatte og sender alltid den personen som vi vet løser ditt oppdrag.
Vi kan med hånda på hjertet si: Får ikke våre rørlegger til oppdraget, kan det faktisk ikke ordnes ( alt kan selvfølgelig løses, men av og til kreves store ressurser for å få bukt med utfordringer )

Effektive: Trenger du en rørlegger i Trondheim som er effektiv? Vi har bare dyktige og effektive rørleggere. Er man ikke effektiv, nøye og rask, får man rett og slett ikke ansettelse til Trondheim VVS!
Vi vet at effektivitet er det som sparer nettopp deg som kunde for penger. Vårt kundenavn er bygget oppunder følgende; effektivt kvalitetsarbeid!

Vi løser alt av rørleggerarbeid: Det er ikke noe som er bedre enn å ringe et telefonnummer eller sende en mail, for så å få løst alt man ønsket.
Vi i Trondheim VVS og våre rørleggere vet at kunder ønsker å forholde seg til færrest mulig firma. De ønsker det skal være enkelt å få et oppdrag utført.
Derfor har våre rørleggere som jobber primært i Trondheim alt av utstyr som måtte behøves.
Vi tiner fryste vannrør, har gravemaskin, egen avdeling for varmepumper, spyler kloakk, har avfuktere, steamere, utstyr for å peile skjult avløp ute i hagen eller i betonggulvet i kjelleren, tar kamerakontroll av avløp, har utstyr for sprinklerarbeid, rør-i-rør system, mapress-utstyr, fryse-apparat til å stoppevannet når hovedstoppekranen ikke fungerer og stappfulle servicebiler til alt fra kjøkkenkraner til renovering av bad. Vi har selvfølgelig også et stort lager med servantkraner, varmtvannsberedere, klosetter og alt som kan tenkes innen rørleggerbransjen.

Kort fortalt: Trenger du en rørlegger eller rørleggerfirma i Trondheim? Vi setter deg gledelig opp som kunde.

Hva du kan forvente når du bruker rørleggerfirmaet Trondheim VVS:

God service fra første telefon:

Når du trenger rørlegger er vårt servicekontor klar for å ta imot deg som kunde.
Vi veileder deg til hvordan du kan holde lekkasjen, tilbakeslaget i sjakk mens vi setter deg opp som kunde og samtidig sørger for at vår rørlegger kjører mot din adresse i Trondheim eller én av kommunene rundt Trondheim.

Til avtalt tid :

Vi vet at du ofte må ta fri fra jobb for å møte rørleggeren og vise vår rørlegger hva som skal utføres av rørleggerarbeid.
Derfor respekterer vi alltid tiden vi avtaler. Skulle vi ha behov for å utsette rørleggertimen hos deg, ringer vi deg i god tid før avtalen.
Dette slik at du fortsatt kan være på jobb frem til rørleggerarbeidet skal utføres.

Kvalitet i arbeidet : 

Vi vet at du skal ha rørene og badet ditt i mange år! Derfor setter vi kvalitet i vårt arbeid som høyeste prioritert.
Du kan forvente ypperste kvalitet på rørleggerarbeid når du bestiller Trondheim VVS til å utføre oppdraget.
Vi jobber hver dag for å bli bedre og vårt mål er å være det firmaet som leverer best kvalitet i Norge.
Dette har vi løst ved å lage egne avdeliger og delt opp rørleggerarbeidet i flere deler.

  • Spyleavdeling: Vi har egne rørleggere som tar seg av avløpsproblem og tett kloakk. Dette vil i praksis si du får alltid en ekspert på tette rør og spyling når du bestiller Trondheim VVS.
  • Varmepumpeavdeling : Vi har egene rørleggere med F-gass-sertifisering som tar seg av din varmepumpe, radiatorer og gulvvarme.
    Dette vil i praksis si at du får alltid en ekspert på varme og varmepumper når du bestiller Trondheim VVS.
  • Serviceavdeling: Vi har en stor serviceavdeling som utfører alt av rørleggeroppdrag i Trondheim – både for private og bedrifter.
    De har fulle biler med alt som behøves av rørleggerutstyr, rørdeler og en service som er upåklagelig. Vi er stolte av våre hyggelige servicerørleggere.
  • Anlegg : Større prosjekter er bygget opp på en annen måte enn ordinære rørleggeroppdrag. Derfor har vi faste rørleggere på våre anlegg.Disse 4 punktene gjør til at vi i Trondheim VVS har veldig god kompetanse på de enkelte oppdragene du skulle ha behov for rørlegger til:
    Da hver avdeling jobber konstant for å bli bedre, klarer vi i Trondheim VVS å effektivisere og løse oppdragene til en rimeligere pris for deg som kunde.

Til avtalt pris :

Ønsker du pris på oppdraget ditt kan du benyttet deg av våre fastpriser på rørleggeroppdrag i Trondheim.
Har du større prosjekter, tar vi en befaring og går gjennom løsninger på deres rørleggeroppdrag.
Enkelt forklart: Du sier hva du ønsker, vi hjelper deg med å få løsningen godkjent og i henhold til lovverket.
Rørene i huset skal du ha til evig tid. Mener vi rørleggerarbeidet må utføres annerledes enn det du har sett for deg, forklarer vi deg grunnen og
kommer med en tilsvarende godkjent løsning på ditt rørleggerarbeid.

Trenger du en real rørlegger i Trondheim? Vi garanterer førsteklasses service når vi besvarer din telefon eller kontaktskjema-forespørsel.

Ring oss i dag eller benytt kontaktskjema nedenfor – våre rørleggere er klare for å hjelpe deg med godt utrustede rørleggerbiler!

Telefon : 40 47 40 40

Click or drag a file to this area to upload.